GÖNÜL DOSTU ŞAİRLERİ ŞİİRLE COŞTU
10 Ocak 2016 Pazar
GÖNÜL DOSTU ŞAİRLERİ ŞİİRLE COŞTU

Bahşılı i Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Şairler 3. Defa Buluşuyor' programı kapsamında gönül dostları bir araya geldi.
Bahşılı Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen şairler buluşmasına Belediye Başkanımız İbrahim Uyar'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İsa Teke, Belediye meclis üyeleri, Bahşılı Belediye personeli ve şairler katıldı.
Program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.Başkanımız Uyar'ın babası Yusuf Uyar'ın da içinde bulunduğu gönül dostları, şiirlerini okudular. Grubun başkanlığını Demir Doğan Kandemir yaptı.
Programda konuşma yapan Belediye Başkanı'mız İbrahim Uyar şunları söyledi, "Değerli gönül dostları sayın başkan değerli basın mensupları bu güzel toplantımıza hoş geldiniz,hepiniz şeref verdiniz.Gönül dostları uzun yıllar Kırıkkale de faliyet gösteriyorlar.Bizde seçildikten sonra bu gönül insanları ile birarada olmayı düşündük ve bu 3.programı düzenledik.herkes şiirlerini gönülden okuyacak.Gönül insanı olmak çok zor,azda olsa Kırıkkale mizde sizlerin bulunması bizim için bir kıvanç. 10 Ocak Dünya ,Çalışan Gazeteciler Günü, gönül insanlarınında gazeteciler ile ilgili yazdıkları,söyledikleri şeyler var.Szilerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum.Gazeteciler gününüzde kutlu olsun.Aramızda iki tane doğayen gazeteci var Arif Çakıroğlu ve Ahmet Yaman,onların nezdinde çalışan gazetecilerimizin günlerini kutluyorum.Değerli Gazetecimiz Ahmet Yaman'ın da bugün doğum günü imiş onunda hem yaş gününü,hemde Gazteciler gününü kutluyorum.onun içinde bugün çok anlamlı,tekrar sizleri kutluyor ve katıldığınız için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

Uyar'ın konuşmasının ardından şairler şiirlerini okudu. Yusuf Uyar 'Seferberlik ilan Etti Bahşılı, Apdul Setdah Biliç ise, ‘köylü milletin Efendisidir’,Rabiya Taşdemir,’Köy kızı’,Yüksel Kahraman ‘Haydi Türkiyem Birlik olalım’, Hasan Tezel,’gönül’,Mehmet Avşar ,’Bu Vatan Kimindir, Sami Güler ,’Bahşılı Köyü,Şaziye Eryılmaz,’ Atatürk ve Vatanım’ isimli şiirleri okudu,Dede Bulut ,’sevgi ile gençlerimiz büyüsün ve yiğit başkan’,Murtaza Demirtaş,’ Füze Kalkanı’,Hidayet Doğan,’Koca Çınar’,Oktay Kırlangıç ,’Türkiyem’,Doğan Kandemir ise Belediye başkanına 3. Defa düzenlediği Şairler buluşmasına ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederek birde şiir okudu.
Daha sonra değerlendirme konuşmalarını ise Ali Özyürek ve Harun Baykal yaptı.Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Belediye Başkanı Uyar bütün şairlere Belediye duvar saati hediye etti.

İLETİŞİM BİLGİLERİ HIZLI ERİŞİM Sitemizde yer alan içerik ve görseller
Bahşılı Belediyesi tarafından hazırlanmıştır.
İzinsiz kullanılamaz.
Adres: Cumhuriyet Meydanı - Bahşılı / KIRIKKALE