KONUT PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
22 Şubat 2016 Pazartesi
Konut projesi hayata geçiyor Belediye Başkanımız İbrahim Uyar'ın Özverili Çalışmaları neticelendi İlçemize hem nüfus hem istihdam vatandaşlarımıza daha iyi evlerde oturma fırsatı verecek olan konut projesi konut projesi 2+1 3 BLOK 156 DAİREDEN OLUŞACAK . HER DAİRE BRÜT 110 METRE KARE NET 85 METRE KARE genişliğe sahip olacak. Bahşılı Belediyesi ile firma arasında Kat Karşılığı konut sözleşmeleri imzalandı. konut yapım süreci başladı.
İmza töreninde konuşan Belediye Başkanımız İbrahim Uyar şunları iletti. 28 DAİRE KARŞILIĞI İHALEYİ KAYACANLAR FİRMASI ALDI.KARŞILIKLI İMZALAR ATILDI.
İLK DEFA müteahhit Bahşılı'ya konut yapıyor.Bu tür projelerimiz bir başlangıçtır.Kırıkkale de ve ilçelerde bir ilktir.İKİ YIL İÇERİSİNDE YAPMIŞ OLDUKLARIMIZ İSE GELECEKTE YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR.DEDİ.
İLETİŞİM BİLGİLERİ HIZLI ERİŞİM Sitemizde yer alan içerik ve görseller
Bahşılı Belediyesi tarafından hazırlanmıştır.
İzinsiz kullanılamaz.
Adres: Cumhuriyet Meydanı - Bahşılı / KIRIKKALE