Bahşılı Belediyesi Yaz Spor Okulu Açıldı
02 Temmuz 2014 Çarşamba
Belediyenin önündeki Cumhuriyet meydanında yapılan açılış programına Kaymakam Harun Ersin Polat,Emniyet müdürü Uğur çelik,Halk Eğitim müdürü Köksal Bütün,AK Parti ilçe ba?kan vekili Hüseyin Yaman,Ak Parti Kadın kolları Başkanı Fatma Özbek,Yaz spor okulu hocaları ve kalabalık bir öğrenci katıldı. Programda iki öğrenciye Kaymakam Polat ile birlikte temsili forma giydiren Başkan Uyar birde konuşma yaptı. Başkan Uyar bunları söyledi; 'Geleceğimizin teminat? olan gençlerimiz yorucu bir eğitim dönemini geride bıraktılar. Bizlerde onlara Kaymakamlık ve Belediye olarak onların yaz dönemini spor yaparak değerlendirmeleri için yaz spor okulu organize ettik. 9 branşta açmış olduğumuz spor okullarımıza ilçemizde bulunan 285 öğrencimiz katılmıştır. Yaz okulumuzda genç ve tecrübeli bir ekip görev yapacak. Tüm branşlarda çocuklarımız hoş bir vakit geçirme imkanı bulacaklar. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim' dedi. Programda Bahşılı Kaymakamı Polat genç öğrencilere bu konuşmayı yaptı. Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat; 'Beyle bir sıcak böyle güzle bir organizasyonda siz gençlerle olmak bizleri mutlu ediyor. Dünyadaki en büyük zenginlik sağlıktır. Genç, dinamik ve sağlıklı olmak için hepimizin mutlak suretle spor yapması gerekir. Sağlıklı kalmanın yanı sıra spor aynı zamanda başarıyı da getiriyor. Bu yaz dönemini spor yaparak değerlendireceğiz. Pozitif bilimlerinin yanında beden terbiyesi de önemli. Sporu sadece beden terbiyesi açısından görmeyin, zeka gelişimi açısından da önemli. Bu spor okullarının düzenlenmesinde emeği geçen Belediye Başkanımız İbrahim Uyar ve ekibine teşekkür ederim. Spora vereceğimiz önem, aynı zamanda gençlere ve geleceğimize verilen önem olarak görüyor tüm sporcularımıza ?imdiden başarılar diliyorum.' dedi. 9 spor öğretmeninin katıldığı programda yaz spor okulunun koordinatörlüğünü Hüseyin Cengiz hoca yürütecek.Spor okuluna katılan 285 öğrenci 1 temmuz ile 1 eylül arasında iki ay Futbol,Voleybol,Yüzme,Stepaurobik,Jimnastik, basketbol, güreş,atletizm branşlarında eğitim görecekler.
İLETİŞİM BİLGİLERİ HIZLI ERİŞİM Sitemizde yer alan içerik ve görseller
Bahşılı Belediyesi tarafından hazırlanmıştır.
İzinsiz kullanılamaz.
Adres: Cumhuriyet Meydanı - Bahşılı / KIRIKKALE