Döküm Kabir İmalatları Artık Belediyemiz Tarafından Yapılmaktadır.
10 Kasım 2021 Çarşamba

Bahşılı Belediyesi tarafından yaptırılan Bahşılı Asri mezarlığı, gasilhane ve taziye evi inşaatları tamamlanmak üzeredir. Asri mezarlığın parselizasyon işlemleri, altyapı tesisleri, ağaçlandırma çalışmaları, istinat duvarları tamamlanmış, gasilhane ve taziye evinin ise kaba inşaatları bitmiştir. Projelerimiz çok bir süre içinde faaliyete geçecektir. Ayrıca Konyada yaptırmış olduğumuz kabir kalıpları ile artık belediyemiz bünyesinde yekkapere olarak döküm kabir imalatı yapabilmekteyiz. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan başkanımız Recep Zafer TEKİN "ekonomik durumları iyi olmayan vatandaşlarımızın  mezarlarını müracaat etmeleri halinde artık biz yapacağız" diyerek imkanı kısıtlı olan vatandaşlarımıza müjde vermiştir.

Başkanımız Recep Zafer TEKİN'in basına vermiş olduğu açıklamaların videosu için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

Başkanımız Açıklama Videosu