HALKIN İÇİNDEN BİR BAŞKAN
03 Şubat 2022 Perşembe

HALKIN İÇİNDEN BİR BAŞKAN

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, günlük rutin denetimleri sırasında Bahşılı sakinleriyle buluştu. Bahşılı Belediyesi önünde gerçekleşen konuşma sohbet havasında geçti. Halkın, mutluluğunu, şikayetlerini ve sorunlarını sorup dinleyen Başkan Recep Zafer Tekin’e ilgi büyüktü. Göreve geldiği günlerde kurduğu Belediye Whatsapp İhbar Hattını vatandaşa tanıtan başkan, o esnada olumsuz hava şartları nedeni ile tekrar kapanan yolun açılmasını isteyen bir vatandaşın isteği üzerine, derhal talimatlarıyla gerekli belediye personelini vatandaşla buluşturup, olay mahaline intikal etmeleri için görevlendirdi. Bahşılı Belediyesi sosyal yardımlarından yararlanmak isteyen bir hanımefendi ise Başkan Recep Zafer Tekin ile birebir görüştü, isteklerini bildiren kadına Bahşılı Belediye Başkanı Tekin yardım masası personelini ihtiyaçlarını karşılamaları için görevlendirdi.