Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun
04 Şubat 2022 Cuma

Bahşılı Belediyesi, Regaip Kandili nedeniyle camilerde vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Vatandaşlar, kandillerde gerçekleştirilen simit dağıtımı organizasyonlarının kandili hatırlatmak ve geleneklerimizin unutulmaması açısından çok güzel bir çalışma olduğunu söyleyerek, Bahşılı Belediyesi’nin kandil simidi etkinliğini gelenek haline getirdiğini bildirdi. Vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını söyleyerek, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ve ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ise yaptığı açıklamada: “Mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandili dolayısıyla ilçemiz genelindeki tüm camilerimizde kandil simidi ikram ettik. Tüm İslam Alemi’ nin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni kutlar, sevgi ve hürmetlerimi sunarım.” dedi.