14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun
15 Mart 2022 Salı

“Bireylerin huzurlu, mutlu ve kaliteli bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı olmalarıdır. Sağlıklı bir yaşam ise insanoğlunun en temel hakkıdır. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar. Bu durum ise sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde uygulanmasına ve geliştirilmesine bağlıdır. Nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek gece gündüz demeden, her yerde ve her koşulda hayatlarını insan sağlığına adamış olan sağlık çalışanlarımız, özellikle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde tüm risklere göğüs gererek bu zor görevi yerine getirmekte, bunu yaparken de karşılık beklememektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; hayatlarını hayat kurtarmaya adamış, büyük bir fedakarlıkla çalışan, kutsal ve onurlu bir mesleği yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.”

Recep Zafer Tekin
Bahşılı Belediyesi Başkanı