Başkanımızın Esnaf Ziyareti ve Vatandaşlar ile Sohbeti
31 Mart 2022 Perşembe

BAŞKANIMIZIN ESNAF ZİYARETİ VE VATANDAŞLARIMIZ İLE SOHBETİ

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşla bir araya gelerek istişare eden Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıyor.

İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Recep Zafer Tekin, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Mutlu ve güler yüzlü esnaflar bir ilçenin diğer insanlar tarafından tercih edilmesinde en önemli değerlerden biridir. Bizde belediyecilik anlayışımızla değerlerimize sahip çıkıyoruz. Esnaflarımızla fikir alışverişi yapıp, belediye-esnaf arasında ki uyumun her zaman sürdürülebilir olmasını istiyoruz. Şunu bilin ki biz iyi günde de kötü günde de esnafımızın yanındayız.” dedi.

Esnaftan bire bir taleplerini dinleyen Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, kahvehanede oturan vatandaşla da sohbet ederek, daha güzel, daha yaşanabilir bir Bahşılı için fikir alışverişinde bulunuyor.

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, esnaf ziyaretlerini sonlandırırken ise sokakta karşılaştığı yaşlı vatandaşlarımıza da hal hatır sormayı ihmal etmedi.