Camilerimiz Gül Suyu İle Temizlenerek Ramazana Hazırlandı
04 Nisan 2022 Pazartesi

Bahşılı’da Camiler Ramazan’a Hazır

Bahşılı Belediyesi, Başkanımız Recep Zafer Tekin ''in talimatlarıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki tüm camilerde temizlik yaptı. Gül suyu ile yıkanan camiler Ramazan’a hazır hale getirildi.

Halıları süpürülen, abdesthaneleri, tuvaletleri ve genel alanları temizlenen camiler, temizlik bitiminde gül suyu ile yıkandı. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yaptığı açıklamada, “ Yaklaşan Ramazan ayı öncesi ekiplerimizin yardımıyla ilçe sınırları içerisindeki camilerimiz Ramazan’a hazır hale getirildi. Camilerimiz kutsal mekânlarımızdır. Belediye olarak camilerimizin ve mescitlerimizin daha temiz olmasına özen gösterdik, gösteriyoruz. Bu vesile ile gelecek Ramazan Bayramımız tüm insanlık için iyiliğe, güzelliğe, mağfirete, arınmaya ve kurtuluşa vesile olsun.'' diye konuştu.