Başkanım Mahallemde
28 Haziran 2022 Salı

Belediye Başkanımız Sayın Recep Zafer TEKİN  “Başkanım Mahallemde “ projesi başlatıldı.

HER ŞEY YAŞANABİLİR BİR BAHŞILI İÇİN

Göreve geldiği günden itibaren ilçenin daha iyi yaşanılabilir bir hale gelmesi için çalışmalar sergileyen Belediye Başkanımız sayın  Recep Zafer Tekin, bir projesini daha hayata geçirdi. Pandemi nedeniyle bir süre ertelenmek zorunda kalan projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Tekin “Her şey yaşanabilir bir Bahşılı için” diye konuştu.

BAŞKANIMA SORUYORUM

Belediye Başkanımız Sayın Recep Zafer Tekin projeleri arasında yer alan ‘Başkanım mahallemde, Başkanım’a soruyorum’ çalışmasını hayata geçirdi. Proje çerçevesinde yapılan toplantıda ilçe sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Tekin, Belediye Başkan Yardımcısı, Garaj Amiri, Su İşleri Amiri, Temizlik İşleri Amiri ve Zabıta Müdürü ile  vatandaşların taleplerini aldı. Hidayet Doğruer Mahallesinde gerçekleşen toplantıda Vatandaşların taleplerini tek tek not alan Başkan Tekin, taleplerin karşılanması noktasında gerekli talimatları verdi. Birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlar söz alarak taleplerini dile getirme imkanı buldular.

“Halkın Hizmetkârı Olma Yolunda Devam”

Gerçekleşen toplantıda gelen talepler sıcağı sıcağına çözümü noktasında gerekli talimatlar verildi ve adımlar atıldı. Başkan Tekin Ulaşım, yol ve altyapı gibi talepler konusunda da sahada olduklarını, karşılaşılan sorunlara anında müdahale ettiklerine işaret etti.