Gazi ve Şehit Yakınları İçin Özel Piknik Alanı
31 Ağustos 2022 Çarşamba

Gazi ve Şehit Yakınları İçin Özel Piknik Alanı

TÜRKİYEDE BİR İLK

Bahsılı Belediyemiz tarafından Kızılırmak kenarına yapılan ,geçtiğimiz aylarda kullanıma açılan park Türkiyede bir ilk olarak dikkat çekiyor.  Sadece gazı ve şehit yakınlarının kullanımına açık olan park açıldığı günden beri hiç boş kalmıyor.  Özellikle hafta sonunda bu vatan için gazi mertebesine eren Gazilerimiz ve bu vatan için canlarını veren şehit yakınlarının akınına uğruyor.

Türkiye'de nüfusuna oranla en çok şehidimiz bulunan şehir olan Kırıkkale'de, Bahşılı Belediyemiz tarafından şehit aileleri ve gazilerin rahatça vakit geçirebilecekleri piknik park alanı yapıldı. Bahşılı ilçesi Ata Dönmez Mahallesi'nde, Kızılırmak kenarında açılışı gerçekleştirilen park içerisinde yeşil alanlar, kamelyalar ve nehre sıfır cam zemin bulunuyor. Kimliklerini göstererek burayı kullanabilecek şehit yakını ve gazilere, çay ve kahve ikramları da Bahşılı Belediyemiz tarafından yapılıyor. Kırıkkale'de ilk olarak hayata geçirilen alanın bakımları da düzenli olarak yapılıyor.