Sıcak Asfalt Çalışması Başladı
15 Eylül 2022 Perşembe

Sıcak Asfalt Çalışması Başladı

Bahşılı Belediyesi olarak yürüttüğümüz görüşme ve çalışmalar neticesinde sıcak asfalt temin ederek ilçemizdeki sıkıntılı bölgelere sıcak asfalt atmaya başladık. Yaklaşık 2300 metrekarelik bir alanda sıcak asfalt çalışması başlatmış bulunuyoruz.

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin çalışma için uygulama araçlarımızı da temin ederek sıcak asfalt startını verdik. Daha önce parke döşenen ve sıkıntılı olan alanlarda çalışma yapıyoruz. Buradaki parke taşlarını kaldırım ihtiyaç olan başka yerlerde kullanıyoruz. Bu alanlara da sıcak asfalt seriyoruz. Bahşılı ilçemizin iç yollarında bu çalışmalarımız devam edecek.Sıcak asfalt temini konusunda Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can, İl Başkanımız Sayın Mustafa Kaplan ve bize bu çabamızda destek olan herkese teşekkür ediyoruz."dedi.