Atıl Bina Yurda Dönüştürülecek
20 Eylül 2022 Salı

ATIL BİNA YURDA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Bahşılı Belediyemizin girişimi ile ilçede atıl durumda olan bir bina özel sektör eliyle yurt olarak kullanılmaya başlanacak.

GİRİŞİMLERDE BULUNULDU

Bahşılı ilçemizde daha önceki Belediye yönetiminin girişimleri ile 2017 öncesi kat karşılığında yurt olarak yapılan ve 2018 yılında alt üç katının bankaya geçmesiyle kullanımı bırakılan, güvenlik önlemleri alınmadığından dolayı da kullanılamaz hale gelen binanın tekrar yurt olarak kullanılabilmesi için girişimde bulunuldu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURT OLARAK KULLANABİLECEK

Bahşılı Belediyemizin gayretleri ile binanın ilçeye yurt olarak kazandırılması için çaba gösteriliyor. Bu amaçla bazı temaslarda bulunuluyor. Konuyla ilgili girişimler başlatıldı ve olumlu sonuç vermesi bekleniyor. İzbe bir halde olan bina tamamlanınca ilçede eğitim ve öğretim gören üniversite öğrencileri için yurt amacıyla kullanılabilecek. Binayla ilgili olumlu gelişmelerin yakında neticelenmesi bekleniyor. Netice alınması halinde binanın kısa sürede yurt olarak faaliyete başlaması planlanıyor.