Bahşılı Belediyemizden Akıllı Bilet Uygulaması
26 Eylül 2022 Pazartesi

BAHŞILI BELEDİYEMİZDEN AKILLI BİLET UYGULAMASI

Bahşılı Belediyemiz Kırıkkale’de ilk kez hizmete geçecek olan otobüslerde Akıllı Bilet Uygulamasına geçiyor. Recep Zafer Tekin konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

HUZURLU VE NAKİTSİZ YOLCULUK YAPABİLECEK

Tekin: “Bahşılı Belediyesi ilklere imza atmaya devam ediyor. Belediye tarafından bu kez İlçe sakinleri için teknolojik bir yatırım gerçekleştiriliyor. İlçede toplu taşıma hizmeti veren Belediye araçlarında akıllı bilet uygulamasına geçiliyor. Bu önemli çalışma için hazırlıklar devam ediyor. Çok kısa süre sonra içe sakinler [email protected] (Elektronik Bahşılı Belediye Bileti) uygulaması ile tanışacak. Bu uygulama hem Bahşılı hem de Kırırkkale’de bir ilk olacak. [email protected] (Elektronik Bahşılı Belediye Bilet). Kırıkkale’de bir ilk artık akıllı [email protected] biletleri ile halkımız huzurlu ve nakitsiz yolculuk yapabilecekler. Montajlar bitti, bir kaç güne kadar [email protected] kartlarını Belediyemizden alıp araçlarımızda kullanabileceklerdir. 65 yaş üzeri ücretsiz, özel kardeşlerimiz ücretsiz, şehit ve Gazi yakınları ücretsiz, öğrenci kardeşlerimiz indirimli olacaktır. Ne derlerseler değil, işimize bakıyoruz. Her şey yaşanabilir bir Bahşılı için.” Dedi.