Bahşılı Belediyesi Bir İlki Gercekleştirdi [email protected]İL Kartı Dağıtıldı
15 Kasım 2022 Salı

BAHŞILI BELEDİYESİ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ [email protected]İL KARTI DAĞITILDI

Bahşılı Belediyesi, Başkan Recep Zafer Tekin’in vizyonuyla ilçede örnek ve ilk olan uygulamalarına devam ediyor. Bu kez de 65 yaş, şehit aileleri, gazi ve malullere elektronik otobüs kartı dağıtıldı.

ÇOK ÖZEL BİR UYGULAMA

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in vizyonuyla ilçede ve Kırıkkale genelinde örnek ve ilk olan uygulamalarına devam eden Bahşılı Belediyesi yine takdirle karşılanacak bir çalışma ve uygulamaya imza attı. Bahşılı belediyesi tarafından ilçede ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere 65 yaş, şehit aileleri, gazi ve malullere elektronik otobüs kartı dağıtıldı. Başkan Tekin’in makamında kart dağıtım töreni gerçekleştirildi. Törene Şehit yakınları, gaziler ve malül aileleri katılırken, ücretsiz elektronik otobüs kartı törene katılanlara teslim edildi.

BAŞKAN TEKİN BİLGİ VERDİ

Başkan Recep Zafer Tekin yaptığı açıklamada, “İlçemizdeki şehit aileleri, gazilerimiz ve maluller ile 65 yaşının üzerindeki vatandaşlarımızı kapsayan 150 kişiye elektronik kart dağıttık. Otobüslerde her vatandaşa ücretsiz ayda 60 biniş hakkı verildi. Vatandaşlarımızın günde iki defa kartlarını okutarak gidip gelme hakları bulunuyor. Onlara tanınan kontenjanları aşarlarsa %20 indirimli yükleme yapılabilecektir. Bu kartlar Bahşılı’da geçiyor. Tüm illerde geçmesi için çalışma başlattık” dedi. Uygulama vatandaşları sevindirirken, Başkan Tekin’e bu çok özel çalışmadan dolayı teşekkür edildi.

DUALARINIZLA BAŞARIYORUZ

Başkan Tekin, ayrıca diğer bazı çalışmalar konusunda da bilgiler vererek, “Kırıkkale tarihinde bir ilki başarıyoruz. 43 milyon borçla devir aldığımız belediyede 8 milyon TL borç ödemesi yaptık. Düzenli maaş ödüyoruz ve birçok yeşillik alan yaptık, yapmaya da devam ediyoruz inşallah. Önce Allah’ın sonra sizlerin duaları ile başarıyoruz. Beş tane otobüs aldık, günde 1000’e yakın öğrencilerimizi de ücretsiz taşıyoruz. Yeni uygulamamız hayırlı olsun. Sizlerden dua bekliyoruz. Başka da bir talebimiz yoktur sizden” dedi.