Bahşılı Belediyesinden Yangın Bölgesine Yardım
04 Ağustos 2021 Çarşamba

BAHŞILI BELEDİYESİ GİYSİ BANKASINDAN YANGIN BÖLGESİNE YARDIM

Bahşılı Belediyesi, orman yangınları nedeni ile zor durumda kalan vatandaşlarımıza destek olmak amacı ile Bahşılı Belediyesi Giysi Bankası aracılığı ile temin edilen kıyafet ve diğer malzemeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılma üzere Antalya valiliğine gönderdi. Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin birçok noktasında devam eden yangınların herkesin içini yaktığını, birçoğunun kontrol altına alınmasına rağmen yaşanan can kayıplarının kendilerini derinden üzdüğünü" söyledi.

Tekin, "Oradaki insanlarımızın acılarını paylaşıp, yardımlarımızı ulaştırmak için hemen valilik ile irtibata geçtik.Belediyemiz Giysi Bank olaraktemin ettiğimiz her türlü yaşam malzemelerini bugün valiliğimize kargo ile gönderdik.Kayıplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah bunu atlatacağız. Bölgede mücadele eden herkese teşekkür ediyorum. Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde felaketle mücadele eden ekiplerinarkasında durmalıyız. Rabbim inşallah böylesine zor olayları ülkemize bir daha yaşatmasın” diye konuştu.